Köpinformation

Allmänt
Vi säljer fryst Kalixlöjrom via internet till privatpersoner och företag i Sverige.

Vi reserverar oss för eventuella fel i informationen och förbehåller oss rätten till prisändringar utan föregående avisering. De priser som står i butiken är dock de som gäller.

Genomförd beställning innebär att du godkänner våra köpvillkor och lämnar samtycke till att personuppgifter registreras i vårt kundregister. Informationen kommer dock inte att lämnas vidare till tredje part.

Kundens ansvar
Tänk på att det är viktigt att du som kund både anger korrekt adress och telefonnummer så din order hanteras rätt. Vidare är det ett måste att du finns på plats när försändelsen anländer. Vi ansvarar inte för försändelser som inte kunden möter upp och ett paket som kommer i retur ersättes inte.

Beställning
För att beställa mailar du in din order. Om du får problem är du välkommen att ringa så hjälper vi dig. När ordern är genomförd erhålls en orderbekräftelse från oss.

Priser
Priserna anges i svenska kronor, SEK. Samtliga priser på hemsidan inkluderar moms. För löjrom är momsen 12%, för övriga produkter och frakt 25%. Vi förbehåller oss rätten att ändra priserna på hemsidan utan föregående avisering. Vi tar inte ut några fakturerings- eller expeditionsavgifter.

Minimiorder
Vi har ingen undre gräns för hur mycket du måste beställa för. Däremot sätter Postens maximimått en gräns för hur mycket vi kan skicka i varje försändelse. För dig som vill beställa mer än 10kg ber vi dig kontakta oss i förväg. Vi kan då kontrollera vilket fraktalternativ som är mest gynnsamt för dig.

Kunduppgifter
För att lägga en beställning behöver vi adress, eventuell portkod samt önskar dag för mottagande. Din e-postadress och telefonnummer behövs för att skicka orderbekräftelse och för att kunna kontakta dig.

Leverans
Vi skickar vår löjrom i isolerade EPS-lådor och eftersom den packas djupfryst klarar den sig över natten. Mindre order skickas med PostNord. Beställningar skickas med antingen Expressbrev eller Expresspaket och levereras med bud mellan 07.00 och 10.00 nästa helgfria vardag. Större order skickar vi vanligen med Bring Frigoscandia. Undantag finns, till exempel om du bor vid en lantbrevbärarlinje. Adressen kan inte vara en postbox utan gatuadress krävs. Kontrollera med PostNord om du är osäker på vad som gäller för dig. Om du vill ha varorna levererade till annan adress än din egen, till exempel till din arbetsplats, så går det bra. Tänk på att ange portkod om sådan finns.

Frakt

1 låda       250 kronor inklusive utkörning.

2 lådor      500 kronor inklusive utkörning.

3+ lådor    700 kronor inklusive utkörning.

Pall           Offereras, ungefär 1200-1600 kronor.

Paketspårning
När ordern är lagd erhålls ett e-postmeddelande som bekräftelse. Maila oss om ni vill ha kollinumret för att kunna spåra paketet på Postens hemsida.

Önskad leveransdag
Leveransdag måste anges vid beställningen. Ange den dag du vill att varorna ska vara framme. Möjliga dagar för mottagande är vanligen tisdag, onsdag, torsdag. Om ingen av dessa dagar passar måste ni kontakta oss i förväg. Skulle det inte gå att leverera den önskade dagen hör vi av oss för att bestämma en annan dag som passar.

Leveranstid
Vanligtvis skickar vi paket tre dagar per vecka, mån-ons. Observera att det tar några dagar för betalningen att komma fram, så ni bör ha lite framförhållning. För brådskande ordrar har vi ibland möjlighet att skicka även andra veckodagar. Kontakta oss i förväg.

Försening
Skulle din order inte gå att skicka enligt ovan och därmed bli försenad hör vi alltid av oss med information om beräknad leveransdag.

Betalning
På grund av tekniska begränsningar tar vi i år enbart emot betalning via bankbetalning. Du får då ett ordernummer via e-post när du lagt beställningen. Du loggar sedan in på din internetbank och anger ordernumret som referens när du betalar. Om du inte har internetbank går det självklart även bra att betala via bankkontor, kuvertgiro och så vidare. När betalningen kommit in på vårt konto skickas varorna. Detta alternativ tar vanligen 2-3 dagar extra. Om inte betalningen kommit in inom en vecka annulleras ordern.

Våra kontonummer
Bankgiro: 514-1866

Reklamation
Om något inte är till belåtenhet kontakta vänligen vår kundtjänst. Telefonnummer och epostadress finns under Kontakt i menyn. En skada på paketet ska anmälas direkt till speditören vid mottagandet.

Returrätt
Full ångerrätt gäller inom fjorton dagar från det att du mottagit varan, förutsatt att varan är oanvänd. Observera att ångerrätten inte gäller löjrom, då denna på grund av sin beskaffenhet inte kan återlämnas.